Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Muhammet Mustafa Koç, Türkiye Judo Şampiyonası’nda şampiyon olarak Tekirdağ’a büyük bir gurur yaşattı.

Denizli de yapılan gençler Türkiye Judo Şampiyonasında 81 kiloda mücadele eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Muhammet Mustafa Koç, 71 ilden 900 sporcunun katıldığı şampiyonada tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı.

Judo Milli Takımına birincilikle seçildi

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonanın yanı sıra Türk Milli Takımı seçmelerine de katılan Muhammet Mustafa Koç, seçmelerden de birincilikle çıkmayı başararak Judo Türk Milli Takımı’na girmeyi başardı.

“Muhammet Mustafa Koç’u tebrik ediyor, ay yıldızlı bayrağımız için de başarılı sonuçlar elde edeceğine inanıyorum”

Tekirdağ’ın gururu Muhammet Mustafa Koç’un başarısından dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Muhammet Mustafa Koç uzun yıllardır bu sporun içerisinde çeşitli yaş kategorilerinde zirveye oynayan bir sporcu. Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Muhammet ve onun gibi sporcularımızın olması, şehrimizin adını ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda zirveye çıkarması bizlere oldukça mutlu ediyor. Muhammet Mustafa Koç’u tebrik ediyor, ay yıldızlı bayrağımız için de başarılı sonuçlar elde edeceğine inanıyorum” dedi.