Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde hizmet veren Özel Optimed Hastanesi çalışanları 2014 yılının yorgunluğunu "2015’e Merhaba" gecesinde attı.

Silivri-Çorlu yolu üzerinde bulunan Silivri Eser Diamond Hotel’de düzenlenen gecede Özel Optimed Hastanesi ve Özel Optimed Çorlu Tıp Merkezi çalışanları canlı müzik eşliğinde gece boyu coşkuyla dans edip eğlendi. Gecede yılın yorgunluğunu atan personelin yeni yılını kutlayan Başhekim Op. Recep Çalışkan ile Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan başarılı bir 2015 dileğinde bulundu. Gecede CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de hazır bulundu ve gece boyunca Optimed Hastanesi çalışanlarıyla birlikte eğlendi.

Yemek öncesi çalışanlarına kısa bir yeni yıl konuşması yapan Hastane Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, "Optimed ailesi olarak bu gece sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2015 yemeği bu yıl bizleri daha da heyecanlandırıyor. Nedeni ise yeni bir yatırıma gidiyor olmamız ve devamlı büyümemiz. İlk kurulduğunda ’Bu hastaneyi nasıl çalıştıracağız?. Başarılı olacak mıyız?’ diyorduk. Artık korkumuzu yendik. Hastaneyi kurarken 8 ortakla başladık. Biz sekiz artı birle dokuz ortak haline geldik. 9. ortağımız siz Optimed ailesi oldu. Biz geniş bir aileyiz. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi olarak 2015 yılında yeni yatırımlara yer vereceklerini de belirtti. Başhekim Çalışkan, "2015’te yeni yatırımlar yapacağız. Bir süre önce başlattığımız yatırımlarında sonuna gelmiş bulunuyoruz. Optimed Hastanesi olarak Trakya’da çok iyi duruma geldik. Optimed’in ülke bazında da hizmet etmesi yolunda çalışıyoruz. 2015 yılının Çerkezköy’ümüze, Çorlu’muza, tüm Trakya ve tüm ülkemize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

"7,5 YIL ÖNCE BÖLGENİN EN DONANIMLI HASTANESİ OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİK"

Özel Optimed Hastanesi ve Özel Optimed Çorlu Tıp Merkezi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan da konuşmasında "Yine bir yeni yılda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. 7,5 yıl önce Optimed Hastanesini kurduğumuzda bölgenin en donanımlı hastanesi olacağını söylemiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk. Bize güven verdiniz. Sizin bu güveniniz de bize cesaret verdi ve Trakya’nın en büyük hastanesi neden Çerkezköy’de olmasın dedik ve Çerkezköy’e Trakya’nın en büyük hastanesini yaptık. Üzerinde helikopter pisti de olsun dedik. Yeni hastanemizde bölgemizin ihtiyacı olduğunu göz önüne alarak kanser tedavi merkezi gibi önemli ünitelere sahip bir sağlık merkezi açtık. Yeni ilçemiz Kapaklı’ya da Optimed’in bir hizmeti olsun diyoruz. Çorlu’da da Optimed olarak üç yılı geride bıraktık. Önümüzdeki yıllarda Çorlu’ya da bir hastane projemiz var. Yatırımlarımızı büyütmeyi hedefliyoruz. Tüm ülke genelinde ve Balkanlara’da sağlık hizmeti vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Gecede yapılan çekilişte hastane çalışanlarından 2 kişiye sabah kahvaltısı, 2 kişiye öğle yemeği ve 2 kişiye akşam yemeği, 2 kişiye Büyük Ada’da 3 günlük tatil hediye edildi. Gece geç saatlere kadar süren program sonunda Genel Müdür Arslan, Başhekim Çalışkan ve Optimed’in diğer ortakları geceye katılanları tek tek uğurladı.