Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, halk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların sonucunda yaşanabilir bir Tekirdağ oluşacağını belirten Başkan Eşkinat, vatandaşların sorunlarının kendilerinin de sorunu olduğunu ifade ederek, "Altınova’da yaşanan yol sıkıntısının bilincindeyiz. En kısa zamanda sorunları çözeceğiz. Bu şehirde ilk defa kentsel dönüşüm uygulanacak. Bu süreç sonunda hem şehrin trafik sorunu çözülecek hem de şehrin büyük bir bölümü değer kazanacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa projeler yapacağız. İmece Kart ve Sosyal Yardım mağazamızın çalışmaları devam ediyor. Yeni doğan bebekler için hediye paketi hazırlıyoruz. Cengiz Topel Meydanına kurulan çorba çeşmesinin de en yakın zamanda faaliyete geçirerek bin 500 kişiye çorba vereceğiz. İkinci bir çorba çeşmesinin Namık Kemal Üniversitesi önüne kurmayı planlıyoruz. Öğrencilerimiz için sabah kahvaltısı şarttır" dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmesinin ardından vatandaşların şikayetlerini dinleyen Başkan Eşkinat, vatandaşların telefon numaralarını alarak sorunların çözümünde bizzat yer alacağını belirtti.