Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağspor’a zorlu Arnavutköy Belediyespor maçı öncesinde sürpriz bir ziyarette bulunarak baklava ikram etti.

Tek tek futbolcular ile konuşan Başkan Eşkinat, pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanacak zorlu Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi sarı siyahlılardan galibiyet sözü aldı. Galibiyet sözünün ardından futbolculara baklava ikram eden Başkan Eşkinat, futbolcuların beklenen performansı sergileyeceklerini belirterek, "Tekirdağspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini hepimiz biliyoruz. Bu yıl yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların olduğu gibi ben de bu takımın 3. Lige çıkacağına eminim. Şehrimizin adı Süleymanpaşa olarak değiştirilse de bu takım bu şehrin takımı ve hepimiz sahip çıkmalıyız. Pazar günü de evlatlarımız bizlerin yüzlerini güldürecek, sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerdir" ifadelerini kullandı.

Pazar günkü maç öncesinde Tekirdağspor, 13 puanla beşinci sırada yer alırken konuk ekip Arnavutköy Belediyespor ise namağlup devam ettiği ligde 15 puanla üçüncülük koltuğunda oturuyor.