Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesi için 7 büyük proje müjdesi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek bir çalıştay gerçekleştirdi.

Çorlu için 7 büyük projeleri olduğunu müjdeleyen Başkan Albayrak, "Sizlerle bir araya gelmek, sorularınıza cevap bulabilmek, isteklerini dinleyerek değerlendirmek, mevcut durumun fotoğrafını çekmek ve yapacaklarımızı anlatmak için adına hizmet kervanı dediğimiz program çerçevesinde 9. Durak olarak sizlerin karşınızdayız. Buraya gelirken boş gelmedik. 7 adet proje ile geldik. 1-Atakent Ticaret Merkezi, 2-Şehirlerarası Otobüs Terminali, 3-Semt Pazarı, 4-Kapalı Spor Salonu, 5-Meyve Sebze Hali, 6-Katlı Otopark, 7-Çevre Yolu Bağlantı Projesi. Çorlu’ya helal hoş olsun" dedi.

Çorlu ilçesi için önemli projeleri olduğunu belirten Başkan Albayrak, "Bugün geldiğimiz noktada artık büyükşehir olarak hizmetlerimize başladık. Her ilçemiz için olduğu gibi Çorlu için de önemli projelerimiz ve acil olarak yapacağımız çalışmalarımız var. Altyapı konusunda TESKİ gerekli çalışmaları yapmak için hazır. Çorlu’da yapılacak projeler için gerekli maddi desteği sağlayacağız. Tekirdağ ile birlikte zaten belirli bir yaşam standardına ulaşmış Çorlu daha da değişecek, gelişecek. 5 yılın sonunda göreceğiz ki bambaşka bir Tekirdağ ortaya çıkacak" diye konuştu.

Toplantı, Başkan Albayrak’ın Çorlu mahalle muhtarlarının, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarının görüş ve isteklerini dinlemesinin ardından sona erdi.