Tokat Kredi ve Yurtlar Kurumu Kampüs Yurt Müdürlüğü’nde düzenlenen “Kariyer Sohbetleri” programında üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, öğrencilerle selfie (öz çekim) yaptı.

Programda öğrenciler kariyer edinme başarısı ve merak ettikleri konular hakkında Başkan Eroğlu ile sohbet etme imkanı buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ile Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı programda öğrencilere konuşma yapan Başkan Eroğlu, öğrencilerle aynı havayı teneffüs ederek, öğrencilik yıllarını anımsamış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin her daim kapılarını çalıp, her türlü ihtiyaçları için kendilerine ulaşabileceğini ifade eden Başkan Eroğlu, “Bizlerin de sizlere yardımcı olmak için elimizden geldiği kadar gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Ben de 1995 - 1999 yılları arasında üniversite öğrencisiydim ve bir ağabeyiniz kardeşiniz olarak sizlerden bugünlerinizin kıymetini bilmenizi istiyorum. İnanıyorum ki mezun olduğunuzda üniversite yıllarınızı hasretle yad edeceksiniz. Buradaki dostluklarınız ve bağlarınız İnşallah ömür boyu sürecektir. Geldiğiniz kentlerdeki imkanları burada bulamıyor olabilirsiniz, sosyal eksiklikler çekiyor olabilirsiniz ama nihayetinde sizler geleceğimizsiniz. 6 bin yıllık tarihe sahip, 4 medeniyete beşiklik etmiş bir şehirdesiniz” dedi.

Mesleki kazanımlar ve kariyer edinme konusunda öğrencilere bazı tecrübelerini de aktaran Başkan Eroğlu, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ayrıca her yurttan birer öğrencinin 1 aylık yurt giderinin karşılanması çekilişine katkıda bulunarak, 20 öğrencinin masrafının karşılayacağı sözünü veren Başkan Eroğlu, programın sonunda öğrencilerle selfie (öz çekim) yaptı.