Tokat’ın Erbaa ilçesinde yapımı tamamlanan Sağlık Yüksekokulu’nun çevresinde, belediye ekipleri peyzaj çalışması başlattı.

Erbaa’da eğitim öğretim için hazır hale getirilen yüksekokul binaları yeni eğitim dönemine öğrenci almaya başlayacak. Kampüs çevresinde çalışmalara başlayan Erbaa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni üniversite binasının peyzaj çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, belediye olarak kampüsün güzelleşmesi adına ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade ederek, "Hükümetimizin ve Tokat Milletvekilimiz Zeyid Aslan’ın katkılarıyla binalardaki çalışmalar tamamlandı. Biz de en kısa sürede burada öğrencilerin eğitim görmesi için çevre düzenlemelerini hızla gerçekleştirmeye başladık. Sağlık Yüksekokulumuz bu binalarda eğitim faaliyetlerine en kısa sürede başlayacak. Erbaa Belediyesi olarak eğitime katkımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bizim yaptığımız çevre düzenlemesi çalışmalarıyla birlikte yeni üniversitemizle ilgili bütün çalışmalar tamamlanmış oluyor" dedi.