Tokat’ın Niksar ilçesinde Bedensel Engelliler Derneği(NİKBED) yönetimi kendilerine bağış yapılan biri akülü, iki tanesi manuel olmak üzere 3 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

NİKBED’de yapılan törende konuşan dernek başkanı Adnan Ünsal akülü sandalyeyi gönderen ve kendilerine destekte bulunan İzmir Niksarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Turan Özmet ve yönetimi ile 2 adet manuel sandalyeyi hediye eden Bileşen Engelliler Derneği İstanbul Sorumlusu Kemal Arıkan Ünlü’ye teşekkür etti.

İzmir Niksarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği adına NİKBED engelli aracı töreninde temsilci olarak bulunun Cihat Taşkın yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projelerinin toplumsal gelişmeye önemli katkılar sağladığını ifade ederek İzmir’de yaşayan tüm Niksarlıların selamlarını getirdiğini belirtti.

Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, NİKBED’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek NİKBED Yönetimini ve dernek üyeleri ile derneğe sahip çıkan tüm vatandaşları tebrik ettiğini söyledi.

Düzenlenen törene Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Yabaş, İlçe Müftüsü Ali Canpolat, Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rami Şavlı ve dernek üyeleri katıldılar.