Tokat’ın Niksar ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından vatandaşlara 500 adet Kur’an ve Türk bayrağı dağıtıldı.

Niksar Ülkü Ocakları “Hedef Turan Rehber Kur’an” Projesi kapsamında ilçede esnaf ve vatandaşlara 500 adet Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve karanfil dağıttı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Niksar Ülkü Ocağı Başkanı Abdullah Evirgen “Hedef Turan Rehber Kur’an” adlı bir proje kapsamında böyle bir etkinlik yaptıklarını belirterek, “Amacımız insanlara Kur’an ve bayrak sevgisini hatırlatmaktı. Ocak yönetimimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek kendilerine Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı ve birde karanfil hediye ettik. Halkımız yaptığımız bu etkinlikten ve duyarlı davranıştan dolayı çok mutlu oldular ve teşekkür ettiler. İnşallah hayırlı bir iş yapmışızdır. Bundan sonra da bu tür proje ve etkinliklerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“KUR’AN DERSLERİ VERİYORLAR”

Ocak Başkanı Evirgen ayrıca her Perşembe günü Niksar Ülkü Ocağı’nda Kur’an kursu açtıklarını ve 4 öğretici ile Kur’an dersleri verdiklerinin de altını çizerek, “Toplumun her kesiminden insanları bekliyoruz. Gelsinler kapımız herkese açık, Kur’an okumayı öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımızı gençlerimizi kucaklıyoruz. Sonuçta gençlerimizin sokaklarda başı boş dolaşmalarındansa burada Kur’an öğrenmeleri daha hayırlı olacaktır” diye konuştu.