Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, amaçlarının ülke genelinde başarı grafiği yüksek bir borsa haline gelmek olduğunu söyledi.

Tokat Ticaret Borsası, bağımsız denetçi kuruluşu olan Türk Loydu tarafından denetlendi. Hizmet kalitesi ve profesyonel yapısıyla akredite olmaya hak kazanan Tokat Ticaret Borsası, bundan sonraki dönemlerde de mevcut yapısını sürekli iyileştirme hedefinde olduğu kaydedildi.

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, göreve geldiklerinden beri Tokat Ticaret Borsası’nı hummalı bir şekilde ülke genelinde başarı grafiği yüksek bir borsa haline getirmeye çabaladıklarını söyledi. Başkan Bora, “Göreve gelmeden önce de verdiğimiz sözler arasında olan hizmet kalitesini azami seviyeye getirme hedefimizi an itibariyle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye genelindeki tüm oda ve borsalarda bu hizmet kalitesinin oluşturulmasına büyük mesai harcayan Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu süreç zor bir süreçti. Gerçekten kıt imkanlarla zorlu bir hazırlanma süreci geçirdik. Bu süreçte meclis ve yönetim kurulu üyelerimiz de yer aldılar. Bu sürece destekçi olan meclis ve yönetimimizdeki tüm çalışma arkadaşlarıma, başta ilgili personel olmak üzere tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.