AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Haydar Revi, AK Parti il kongresinde oy kullanacak delegelerle yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve il delegeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Haydar Revi, tüm partililerle ele ele vererek AK Parti’yi Trabzon’da daha da ileri noktaya taşıyacaklarını söyledi. İl başkanlığı görevinin kutsallığının farkında olduğunu dile getiren Revi “İl Başkanlığı çok önemli ve mesuliyeti olan bir görevdir. Bu sorumluluğu üstlenip Trabzon’umuza siyasi alanda hizmet etmek istiyorum. Çünkü Trabzon’umuza hizmet etmek sorumluluk ister. Ben de bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim. 2023 -2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Ancak şuan ilk hedefimiz başbakanımızı Trabzon’da çok iyi bir şekilde karşılamak. Sayın Başbakanımıza birlik beraberliğimizi de göstereceğiz. Tüm Trabzon’u Cumartesi günü saat 14.00 da başlayacak kongremiz için Hayri Gür Spor salonuna davet ediyorum “ dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da konuşmasında "İl Başkanlığı görevinde 5. yılımı dolduruyorum. Bugüne kadar yönetimimde görev yapan arkadaşlarımızla ve siz değerli ilçe yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımızla partimizin kurumsallaşması açısından, çıtayı yükseltebilmek için hep gayret ettik. Tek hedefimiz, yüzümüz ak sırtımızda kamburumuz olmadan, diklenmeden dik durarak vazifemizi tamamlamak olmuştur. Bizden önce görev yapan tüm il başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. Süreçte 10 arkadaşımız Ankara’ya çağrıldı. İl Genel Meclisi’nin başkanı olarak önemli hizmetlere imza atan Haydar Revi, kardeşim istişareler sonucu il başkan adayı olmuştur. Haydar Revi’nin hepimize ve milletimize layık il başkanlığı yapacağına eminim. Bu görevi başarıyla yerine getirecektir” diye konuştu.