AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altuntaş, hizmetin olduğu her yerde, hizmet sevdalısı AK Parti’nin olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi.

“Partimiz, insanlarımızın tümünü kucaklayabilecek kadar geniş bir aileden oluşuyor” diyen Altunbaş, “Halkımız, vizyonumuza destek verirken, bizlere de önemli misyonlar yüklemişti. Biz ise hiç bir zaman görevden kaçmadığımızı, yapmış olduğumuz hizmetler ile göstermiş olduk. Kim, bizden her ne görmek istemişse, onun peşinden koştuk. İstekleri vacip sayıp, gereği için uğraş verdik. Belki, bu zaman zarfında türlü aksaklıklarımız olmuş olabilir fakat çabamızın tümü, her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti için olmuştur” dedi.

Altunbaş, Ortahisar’ın ihtiyaç duyulan her köşesinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Ülkemizin neresine bakarsak bakalım, AK Parti’nin imzasını taşıyan yatırımları görebiliriz. Aynı misyonu Ortahisar İlçesinde de yerine getirdiklerini, 4 bin kişiden oluşan Ortahisar İlçe Teşkilatı ile birlikte gitmedik yer çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıklarını çalışmalarını ise tıpkı ilk günkü heyecan ve şevk ile sürdürüyoruz” diye konuştu.