Trabzon Büyükşehir Belediye Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat’ın mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Erhan Nadir ve Emre Akgün ile Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’nin de hazır bulunduğu toplantıda tüm muhtarların talep ve görüşlerini tek tek dinleyerek not alan Başkan Gümrükçüoğlu, büyükşehir yapılanması ile ilgili olarak muhtarlara ayrıntılı bilgiler verirken kendisine yöneltilen soruları da ayrıntılı olarak yanıtladı.

Toplantıda yaptığı değerlendirme konuşmasında Trabzon’un hemen her ilçesinde olduğu gibi Akçaabat’ta da yol ve altyapı taleplerinin ön plana çıktığını ifade ederken, ekonomik gerçekler çerçevesinde Akçaabat’ın sorunlarının çözümü için her şeyi yapacaklarını kaydederken, “2014-2019 döneminde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile siz değerli muhtarlarımız burada ifade ettiği sorunların önemli bir kısmını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Toplantıda Akçaabatlı muhtarlara “Akçaabat’ın gerçek hamisi benim” diye seslenen Başkan Gümrükçüoğlu “Ben Akçaabat’ta doğdum. Çocukluğum Akçaabat’ta geçti. Rahmetli babam Yaprak-Tütün İşletmeleri’nin muhasebe müdürüydü. Akçaabat’tan ayrıldıktan sonra bile orada öyle dostluklarımız vardı ki, her hafta sonu ailecek Akçaabat’ta giderdik. Trabzon’un bu şanslı ilçesinin gerçek hamisi benim. Akçaabatlı hemşehrilerim bunu böyle bilsin” ifadelerini kullandı.