Trabzon’un Yomra ilçesi Yenice Mahallesi’nde, belediye tarafından yaptırılan beton yol dualarla hizmete girdi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçeye bağlı mahallelerdeki yollara asfalt ve beton dökmeye hız kesmeden devam ediyor. Başkan Sağıroğlu, Yenice mahallesinde yapılan 4.5 Km’lik yol için mahalle sakinleri tarafından düzenlenen açılışa katıldı.

Açılışa AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Binay, Belediye Meclis Üyesi Hasan Dilaveroğlu, Mahalle Muhtarı Abdullah Kartal eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, yolun bir medeniyet olduğunu dile getirerek “Tarlada izi olmayanın harmanda izi olmaz. Yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir başkanlık görevimi yürütmeye çalışıyorum. Yol medeniyettir ülküsüyle yola çıkarak bütün mahalle yollarımızın genişlemesi, betonlamasının ve asfaltlamasını yaptık. Bu süreçte Yomra’yı büyük projelerle buluşturamadık. Büyük projelerle buluşturabilmemiz için bize iktidar desteği lazımdı. Allah’a şükür 30 Mart yerel seçimlerinde de bunu sağladık. Bugün hizmete açacak olduğumuz Yenice Yolumuzda iktidarımızın nimetlerindendir” dedi.

Yomra’daki 24 mahallenin 20 tanesinde betonlama ve asfaltlama çalışmasını 6 ayda bitirdiklerini ifade eden Sağıroğlu, yol çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Mahalleli tarafından hazırlanan teşekkür plaketi AK Parti Yomra İlçe Başkanı Pehlivan tarafından Başkan Sağıroğlu’na takdim edildi. Açılışın sonunda dua eden mahalle muhtarı Kartal’ın 96 yaşındaki babası Arslan Kartal’ın mutluluktan gözleri doldu. Kartal, “Ölsem de gam yemem bu yaşımda bu yolun betonlandığını gördüm. Başkanımızdan, devletimizden Allah razı olsun” diye konuştu.