Medical Park Trabzon Hastanesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akçaabat ilçesindeki muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra, ilçede bulunan bazı sivil toplum örgüt temsilcileri de hazır bulundu. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ilçe sınırlarımız içerisinde de bulunan Medical Park Hastaneler Gurubunun Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muharrem Usta’ya bu önemli yatırım için teşekkürlerini iletirken, toplantıda muhtarlar mahallerinin de vatandaşların sağlıkla ilgili yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken, ilçe sınırları içerisinde hizmet veren Medical Park Trabzon Hastanesi’nin bölgedeki sağlık ihtiyacını önemli ölçüde karşıladıklarını ifade ettiler.

Medical Park Trabzon Hastanesi yetkilileri ise, hastanenin her alanda sağlık hizmetlerine hazır olduklarını söylediler. Yetkililer, amaçlarının sağlık alanında Trabzon’da kaliteli hizmet vermek olduklarını belirterek, bu anlamda muhtarların görüşlerinin çok önemli olduğunu ifade ettiler.