Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, bir süre önce Trabzon Baro Başkanı seçilen Av.Orhan Öngöz’ü Trabzon Adliye Binasındaki Baro Odasında ziyaret eti.

Baro Başkanı Av. Orhan Öngöz, Orhisar İlçe Belediye Başkanı meslektaşı Av. Ahmet Metin Genç’in kendilerini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirirken, “Ortahisar İlçe Belediye Başkanı sayın Ahmet Metin Genç’in avukat olmasından dolayı Trabzon Barosu olarak mutluyuz, gururluyuz. Kendisini milletvekili, bakan da olmasını arzu ederiz. Dualarımız her zaman onunla. Buraya gelerek bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ederiz. Burası aynı zamanda onun yuvasıdır. ” dedi.

Başkan Av. Genç’de Baro Başkanı seçilen Öngöz’e hayırlı olsun dileklerini sunarak , “Orhan bey’e baro başkanı seçilmesinden dolayı hem kendisine hem de yönetim kurulu arkadaşlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Bu camianın bir mensubu olarak inşallah Orhan Öngöz Başkanımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Bunu samimiyetle ifade etmek istiyorum. İnşallah yapacakları başarılı çalışmalarla şehrimizi daha ileri noktalara taşınmasında katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Bu camianın bir mensubu olarak da Ortahisar İlçe Belediye Başkanı sıfatımızla beraber bizde değerli meclis üyesi arkadaşlarımız, yardımcılarımızla birlikte baromuzun yapacağı çalışmalara katkı sağlama noktasında elimizden ne gelirse yapacağımı ifade etmek istiyorum”dedi.