Bir dizi temel atma ve tamamlanan yatırımları hizmete açmak için Tunceli’ye giden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na refakat eden AK Parti Erzurum milletvekili “Komşu İl Tunceli’nin de milletvekiliyim” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın Direktifiyle Tunceli’deyiz.”

AK Parti Tunceli İl Başkanlığını Bakan Eroğlu ile ziyaret eden Aydemir burada yaptığı konuşmada, Tunceli’de olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın direktifleriyle Tunceli’deyiz. Bundan böyle de, her türlü etkinlikte bu güzel ilimizde olup, teşkilatımızla beraber vatandaşlarımızı kucaklayacağız.” dedi.

“Tunceli’ne Teşekkür ediyoruz!”

Tunceli’nin Erzurum’a komşu İl olduğunun da altını çizen Aydemir, “Erzurum Milletvekili olduğum kadar Tunceli Milletvekili olarak da kendimi görüyor ve teşkilatımızın emrinde olduğumuzu ifade ediyorum. Vatanımızın en güzel bölgelerinden olan Tunceli bizim için o kadar değerli ki, iktidar dönemimizde hayata geçirilen 3 milyarlık hizmet yatırımları bunun en güzel nişanesidir. Doğal hayatın bozulmamış halini yansıtan Tunceli, Anayasa referandumunda Evet yönündeki oy artışıyla da yüreğimizde ayrı bir yer edinmiştir. Bu sebepten dolayı Tuncelili hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz” Değerlendirmesinde bulundu.

“Tunceli AK Yürekli bir vekil çıkaracaktır”

AK Parti ve kadrolarının seçmen nezdindeki itibar ve kabulünün giderek arttığına da işaret eden Aydemir, “Yapılacak ilk seçimlerde inşallah parlamento’da Ak yürekli bir vekilimizle Tunceli ilimizde temsil edilecektir. Buna gönülden inanıyoruz ve gereği için teşkilatımızla birlikte çalışmaya söz veriyoruz” notunu düştü.