AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “6 ilçemizde birlik ve beraberliği sağlayarak, kongrelerimizi tamamladık. AK Parti, birilerinin değil, milletin partisidir ve halka hizmeti baz alarak hareket eder” dedi.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Teşkilatı’nda görev alan yeni yönetim kurulu üyeleri için tanışma toplantısı yapıldı. Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde yer alan Engelsiz Kafeterya’daki tanışma toplantısına, İl Başkanı Basri Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle teşkilatın tazelendiğini belirten Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, “Uşak’ta sıkı bir çalışma yaparak, 2015 seçimlerinde başarılı olacağız. Bu seçimde hedefimiz 3 milletvekili çıkarmak” dedi.

AK Parti’nin günü birlik politika izlemediğini dile getiren Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Partimizde yoğun bir seçim dönemi yaşandı. Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimini bitirdik ve bu sefer de kendi içimizde seçimlere başladık. Allah’ın izniyle 6 ilçemizde birlik ve beraberliği sağlayarak, kongrelerimizi tamamladık. AK Parti, birilerinin değil, milletin partisidir ve halka hizmeti baz alarak hareket eder. Bu nedenle partimiz hep dimdik ayakta olacak. Kurumsallaşma sürecini tamamlayan partimizin Uşak ve Türkiye için önemli hedefleri var. Durmak yok yola devam anlayışıyla, Hakka ve halka hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Göreve gelen yeni ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK PARTİ UŞAK MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ

Turgay Eser’in yönetimindeki AK Parti Uşak Merkez İlçe’de şu isimler görev aldı: Yunus Uslu, Ali Kaya, Erhan Şahin, İzzet Demir, Dursun Sırıklıgil, Mübeccel Özaydın, Tahir Gönen, Nejdet Aydıner, Sezai Yüce, Mustafa Sarı, Adil Erken, İsmail Aydın, Harun Güven, Nesrin Okan, Yasin Sevgi, Şeref Parlas, Mehmet Çöllü, Recep Dinçtopal, Mustafa Yılmaz, Murat Tarhan, Orhan Görülü, Gökhan Mıdık, Musa Diniz, Ersun Dilik, Mustafa Birgül, Mehmet Bayer, Döndü Bardak, Ayşenur Uç ve Gülten Kurt.