AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Valisi Seddar Yavuz, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’da katılırken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Uşak’ın marka şehir olması için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Başkan Nurullah Cahan, kentin gelişimi adına kısa sürede güzel gelişmeler başardıklarını iletti. Ankara ile yapılan temaslar ile kentin kazanımlar sağladığını vurgulayan Başkan Cahan, “Göreve gelmemizin ardından çok kısa bir süre geçmesine rağmen projelerimizde büyük aşamalar geçtik. Gerek Ankara’da gerekse ilimizde yaptığımız bütün çalışmalar neticesinde projelerimizde belirgin hal almaya başladı. Biz bu desteğin giderek artacağına inanıyoruz. İş birliğinin sağlanması ile ilimiz hak ettiği noktalara gelecek. Buna olan inancımız tamdır” dedi.

Uşak’ın gelişimini mutluluk duyarak izlediklerine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ise Uşak’ın girişimci bir kent olması nedeni ile daha ileriye gideceğine inandıklarının altını çizdi. Uşak’ta AK Belediyecilik anlamında bu dönemde istenilen hedeflere ulaşabilineceğini dile getiren Nebati, “ Uşak bu dönemde AK Parti’ye teveccüh göstererek belediyecilik anlamında tercihini yaptı. Kentin sevilen bir belediye başkanı var. Başkanımız aynı zamanda iş bitiriciliği ile de Uşak’ın gelişimine ve şehirleşmesine büyük katkı sağlayacaktır. Biz de Ankara’dan elimizden gelen desteği seve seve vereceğiz” ifadesini kullandı.

NURETTİN NEBATİ; “UŞAK BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

Uşak’ın kendileri için değer arz eden bir kent olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretlerinin ardından Uşak’a gelmemek olmazdı. Uşak’ta değer verdiğimiz dostluklar söz konusudur. Biz Uşak ile ilgili güzellikleri hep birlikte paylaşmak niyetindeyiz. Uşak AK parti belediyeciliği ile son derece daha iyi yerlere gelecektir. Kentin gerek belediyecilik anlamında gerekse diğer alanlarda daha çok gelişeceğine inancımız tamdır. Uşak girişimci bir kent olmakla birlikte yöneticiler anlamında şanslı bir kent konumuna geldi. Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’da bu bağlamda kent için en güzel seçim olmuştur. İnanıyoruz ki iş bitiriciliği ile başkanımız kent için en güzelini kazandıracak niteliktedir” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Cahan Uşak Belediyesi projelerini ve yapılanları slayt gösteri ile gösterirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan Uşak kilimi takdim edildi.