Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette belediyelerin projeler konusunda iş birliği yapması konusunda mutabakata varıldı. Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Denizli’nin belediyecilik anlamında örnek projelere imza attığını ve kendilerinin de Denizli projelerini heyecanla takip ettiklerini ifade etti. Komşu belediye olan Denizli ile sürekli irtibat halinde olduklarını bildiren Cahan, “Denizli AK Belediyeciliğin ardından sürekli kendini yenileyen ve projelere büyük başarılar elde eden bir belediyedir. Kente giden herkes belediyecilik anlamında yapılanları takdir etmektedir. Biz de Denizli Büyükşehir Belediyemizden feyz almaktayız. Yapılan projelerin kentimizde uygulanabilirliği anlamında elimizden geleni yapmaktayız” dedi.

Uşak’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan ise, Uşak’ın yeni dönemde daha çok gelişeceğini anlattı. Uşak ve Denizli’nin kardeş şehirler olduğunu hatırlatan Zolan, “Denizli ve Uşak arasında her zaman organik bir bağ söz konusu olmuştur. Gerek kentlerin komşu olması, gerekse iki şehrin vatandaşlarının sürekli birbirlerine gitmesi ile bağların daha çok geliştiğini belirtebilirim. Bugün Uşak’ta vizyonu olan bir belediye başkanı var. Biz başkanımıza elimizden ne geliyorsa destek vermeye hazırız. Uşak Belediyesi ile birlikte başarılı işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

DENİZLİ BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK BİR KENT

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin belediyecilik anlamında başarılı projelere imza attığını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak Belediyesi’nin vizyonu ve geleceğe bakış açısı her zaman ileriye yönelik modern projeler ile yoluna devam etmektedir. Projelerimizin can bulması için ise durmaksızın çaba vermekteyiz. Ankara ve Uşak arasında adeta mekik dokuyarak somut adımlar attık. Yakın zamanda ardı ardına temeller atılarak çalışmalar başlayacak. Biz belediyecilik anlamında örnek teşkil eden belediyelerden de örnekler almaktayız. Bu bağlamda en başarılı belediyelerin arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi gelmektedir. Değerli başkanımız Osman Zolan ile Denizli daha da ileri konumlara geldi. Komşu olan ilimiz Denizli’den her zaman proje bağlamında fikir birliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

UŞAK KARDEŞ ŞEHRİMİZDİR

Uşak’ın kendileri için değerli bir şehir olduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Uşak komşuluk bağlarımız olması hasabiyle önem verdiğimiz şehirlerin arasında yer almaktadır. Birbirine çok yakın olan iki kent projeler anlamında iş briliği içinde olacaktır. Yeni dönemde Belediye Başkanımız Nurullah Cahan şimdiden başarılı işlere imza atacağını gösterdi. Kendisinin başarı azmi bizleri tarafından takdir edilmektedir. Bundan sonra belediyelerimiz projeler konusunda akıl alışverişinde bulunarak kentlerin daha iyi konuma gelmelerine vesile olacaktır” dedi.