Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet veren, el emeği göz nuru ürünlerini satan bayanların satış noktalarını hazır olduğunu ve yakında hizmete başlayacağını belirtti.

Emekçi kadınları ziyaret eden Başkan Nurullah Cahan, çalışmalar hakkındaki son durum ve emekçi kadınların beklentileri hakkında bilgi aldı. Ziyarette yeni yerlerinden memnun olduklarını bildiren emekçi bayanlar, daha sağlıklı bir ortamda olmanın mutluluğunu yaşadığını anlattılar. Belediyenin kentteki bütün gereksinimlere duyarlı bir yönetim tarzında olduğunu aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediyemiz çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. İnanıyoruz ki bu çalışmalar ile birlikte ilimiz kazanacak ve değişim kentimizi mutlu edecek. Bugün yine kentimizin beklentilerinden hareketle yaptığımız çalışmanın somut getirilerini almanın heyecanını yaşıyoruz. Emekçi kadınlarımız bizden istedikleri yeni yerlerine yaptığımız çalışmalar ile kavuştu” dedi.

Yaptıkları ziyarette el emeği göz nuru bayanların şartlarından dolayı kendilerine dua ettiğinin altını çizen Başkan Cahan, kendileri için en büyük güzelliğin edilen dualar olduğuna dikkat çekti. Yeni satış noktalarının olumsuz hava koşullarında satışa imkan tanıyacak özellikle olduğuna vurgu yapan Cahan, “Bayanlarımız evlerinde ekonomik bir katkı sağlamak adına önemli bir işi yapmaktadırlar. Emeklerine ise ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun talebi söz konusudur. Özellikle soğuk kış aylarında kadınlarımız ve müşterileri sıkıntılar yaşıyordu. Yaptığımız çalışma bu durumun önüne geçti” ifadesini kullandı.