Uşak genelinde 150 polisin katılımı ile huzur uygulaması yapıldı. Uygulamaya katılan polisler, kent merkezinin değişik yerlerinde, durdurdukları araçlarda kimlik kontrolü ile arama yaptı.

Huzur uygulaması sırasında çeşitli noktaları ziyaret eden Uşak Valisi Salim Demir, kentin huzur ve güvenliği için çalışan polislere tatlı ikram etti. Operasyonda bin 104 kişiye kimlik kontrolü yapılırken, 218 araç ta da arama yapıldı.

Yapılan huzur uygulaması sonucu, sahte para suçundan aranan bir kişi gözaltına alınırken, 1 ruhsatsız av tüfeği ile 5 bıçak ele geçirilirdi. Kusurlu bulunan araç sürücülerine toplam 15 bin 428 lira para cezası uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Uygulamada Uşak Orman İşletme Müdürlüğü önündeki noktada ekipleri ziyaret eden Uşak Valisi Salim Demir, polislere ikramlarda bulundu. Ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Demir, huzur operasyonlarının süreceğini söyleyerek; "Bugüne kadar 85’incisi düzenlenen uygulamalarda, kentte huzurun sağlanması için çok önemli çalışmalar yapıldı, önemli sonuçlar elde edildi. İlimizdeki huzurun daha üst seviyelere çıkması amacıyla huzur uygulamaları hız kesmeden devam edecek" dedi.