AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı üyesi bir grup genç, deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret ederek, ailelerin acılarını paylaştılar.

AK Partili gençler, Van Depremi’nin 3. yıl dönümü münasebetiyle bir takım anma etkinlikleri gerçekleştirdi. İlk olarak depremde hayatını kaybeden Serdar Karabulutoğlu’nun ailesini ziyaret ederek acılarını paylaşan AK Partili gençler, daha sonra Akköprü Mezarlığı’nda depremde hayatını kaybedenlerin kabirlerini ziyaret ederek hayatını kaybedenlerin ruhlarına Yasin-i Şerif okutarak, manevi hatıraları yad ettiler.

Yapılan anma etkinlikleriyle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban, depremlerde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet diledi. 3. yılını geride bıraktığımız büyük depremin acı hatıralarının çok geride kalmasını umut ettiğini ifade eden Çoban, “Bugünde depremde evlatlarını, yakınlarını kaybeden tüm ailelerinin acısını paylaşmak üzere Karabulutoğlu ailesine ziyaret gerçekleştirerek, acılarına ortak olduk. Akköprü Mezarlığı’nı da ziyaret ederek depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız için Yasin-i Şerif okuttuk. Depremde Van’ın yanında olan, desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza ve dünya milletlerine tekrar teşekkür ederiz” dedi.