Van’ın Muradiye Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, Türkiye’de dereceye giren sporcu öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Atatürk Koşusu’na katılan Van’ın Muradiye ilçesi Cumhuriyet Ortaokul öğrencileri Zeynep Bayçınar 1500 metrede birinci olurken, yıldızlar kategorisinde ise Eda Solmaz 2000 metrede Türkiye üçüncü olmuştu. Ayrıca Muradiye İmam Hatip Lisesi masa tenisinde Van ikincisi olurken, yine Eda Solmaz kros yarışmalarında Van birincisi olmuştu.

Kaymakam Mehmet Fatih Çelikel, maddi imkânsızlıklara rağmen Muradiye ilçesinin adını ilk sıralara taşıyan öğrencilere ve onları bu seviyeye getiren yetkilileri tebrik etti. Desteklerini esirgemeyen Sıracettin Avcı’ya da teşekkür ettiğini belirten Çelikel, “Başarılı öğrencilerimizi her konuda destekleyerek bu ve buna benzer yarışmalarda kendilerine her desteği sunacağım” dedi.

Kabulde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Taş, 2 Nisan Spor Kulübü Başkanı Ayhan Yusufhanoğlu, Okul Müdürü Halis Ala, beden eğitimi öğretmenleri Muhammet Balgamış ve Enez Kaplan ile öğrencilerin giderlerini karşılayan esnaflardan Sıracettin Avcı da bulundu.