Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve belediye meclis üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı’na seçilen Av. Zahir Soğanda’yı ziyaret ederek ’hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Başkan Özgökçe ve beraberinde bulunan AK Parti Tuşba Belediye Meclis üyeleri, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile çok sayıda bakan ve bölge milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen AK Parti Van İl Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu’nda AK Parti Van İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Zahir Soğanda’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Özgökçe, yeniden seçilen Av. Soğanda ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde üstün başarılar diledi. Özgökçe, “Zahir Bey ve ekibi, önümüzdeki süreçte mutlaka kanaat önderlerinin, toplumda karşılığı olan, bölgenin sorunlarını bilen ve çözüm önerileri olan ve her seçimde canla başla çalışarak AK Parti’ye gönül vermiş tüm kesimlerin burada, Van AK Parti şemsiyesi altında toplayacağına inançlarının tamdır. Şimdiden 2015 genel seçimlerinin ilimize, bölgemize, Türkiye ve tüm insanlığa hayırlar getirsin. Halka ve bölgeye hizmet aşkıyla göreve gelen her kardeşimiz, inanıyoruz ki görevini layıkıyla yerine getirmenin azmi ve gayreti içinde olacaktır. Van’ın marka kent ve cennet memleketimizin lider ülke değerini arttıracak çalışmalar, yeni il ve ilçe başkanlarımız ile kadın ve gençlik kolları ve ana kademe ile en iyi şeklide yürüteceklerdir. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri sadece AK Parti ile olacak. Tüm bu hedefler için teşkilatlar ile yerel yönetimler olarak omuz omuza çalışmamız gerekmektedir” dedi.

Her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Özgökçe, 2014 yılı seçim çalışmaları açısından yoğun bir yıl olduğunu, 2015 yılında da ülkemizin istikrarının korunması, mazlumların haklarının sağlanması açısından önem arz eden genel seçim gerçekleşeceğini belirtti. Özgökçe “Yeni seçilen, hizmet bayrağını devralan başta il ve tüm ilçe teşkilat başkanlarını tebrik ediyorum. Hamdolsun müşahade ediyoruz ki yeni seçilen tüm il ve ilçe başkanlarının çok önemli bir ilde, çok önemli bir görevi üstlendiklerinin bilinci ile hareket ettiklerini ve yeni dönemde de Van’ın en iyi hizmeti alması için gayret göstermelerini, tüm Vanlılar gibi bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Avukat Soğanda ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kongre sürecini başarı ile tamamladık. Önce ilçe kongrelerimizi ve ardından il kongremizi tamamladık. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Biz bu göreve talip olduk ve partililerimizde bize bu görevi layık gördüler. Biz de partililerimize layık olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin ardından İl Başkanı Av. Soğanda, Başkan Özgökçe ve beraberindeki meclis üyelerine kapıya kadar eşlik ederek uğurladı.