Din-Bir-Sen Van Şubesi Başkanı Yusuf Adli, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden Van İl Müftü Yardımcılığı’na atanan Abdulvahap Şakrak’ı makamında ziyaret etti.

Yusuf Adli, beraberindeki Tuşba İlçe Temsilcisi Musa Tuci ve İpekyolu İlçe Temsilcisi Hazım Demirönal ile Müftü Yardımcısı Şakrak’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Din-Bir-Sen’in amaçları, hedefleri, vizyonu ve projeleri hakkında bilgiler veren Din-Bir-Sen Van Şube Başkanı Yusuf Adli, “Medreselerin rehabilite edilmesi, Kur’an kurslarının açılması ve bölgenin manevi alanda kalkınması için bu projeler önemli bir çalışmadır. Bölgede din ve din görevlisine büyük bir ihtiyaç vardır. Kardeşlik Projesi çerçevesinde akitlerimizi yenilememiz gerekir. İşte bunun için din görevlilerine ve müftülerimize çok büyük görev düşmektedir” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Abdulvahap Şakrak ise, ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, Din-Bir-Sen’i yakından takip ettiğini, personele ve kuruma yönelik her türlü projeye destekçi olacağını söyledi.