Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Takva, örgütlü toplumun her alanda önemli bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Bizler yönetime geldiğimiz günden buyana 21 sektör toplantısı gerçekleştirdik. Bu anlamda sektörün sorunlarını çözmek ve gelişimini sağlamak için hepsinin örgütlenmesi gerektiğine olan inanancımızı her zaman koruduk. Bu anlamda deprem öncesi kurulan ve zorluklara rağmen kendini geliştiren derneğiniz, ilimiz için önemli bir yere sahiptir. İlimizin gelişimi ve tüccar ve esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında derneğiniz ile ortak çalışmalar yapmamız gerekiyor. Muhasebeciler mükellefleri için önemli bir yere sahiptir. Zaman zaman mükellefler yanlış uygulamalar nedeniyle zarara uğramaktadırlar. Bu konuda bizlerin üyelerimizi doğru şekilde yönlendirmemiz gerekmektedir. Unutmamalıyız ki; ilimizin gelişmesi, sanayici ve tüccarımızın gelişmesiyle doğru orantılıdır. Bu nedenle sanayici ve tüccarımıza vereceğimiz hizmetlerin kalitesini arttırmak gerekiyor” dedi.

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Mali Müşavir Tarkan Güven ise; Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın kent için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Mükelleflerimizin Van TSO’da yapılan işlemlerinin kısa sürede tamamlanmasına yönelik atılan adımları da takdir ediyoruz. Özellikle Türkiye genelinde MERSİS konusunda yaşanan sistemsel sıkıntıların giderilmesi ile birlikte hayatımız daha da kolaylaşacaktır. Bu anlamda projelerinize destek olacağımızı da buradan dile getirmek isterim” diye konuştu.