Van merkez Tuşba ilçesinde bulunan Şemsibey İlkokulu Müdürü ve öğrencileri, Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’yi makamında ziyaret ederek sorunlarını dile getirdiler.

Şemsibey İlkokulu Müdürü Osman Erdemir beraberinde Baran Mayrok, İdal Yetişkin ve Dilan Bozkaya isimli öğrenciler ile birlikte Müdür Ceylani’yi makamında ziyaret etti. Mahallellerinde bulunan okulun yetersiz olduğunu ve yeni bir okula ihtiyaçları olduklarını belirten Şemsibey İlkokulu Müdürü Osman Erdemir ve öğrenciler, yeni bir okulun daha yapılmasını ve yeni yapılacak okulun ihtiyaçlarını karşılayacağını belirttiler.

Çocukları çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani, kendisine yapılan bu ziyaretten çok mutlu olduğunu belirtti. Kendisini ziyarete gelen Şemsibey İlkokulu öğrencileriyle yakından ilgilenip onlarla tek tek sohbet ederek şakalaşan Ceylani’nin ziyaretine gelen öğrencilerden Baran Mayrok isimli öğrencinin istekleri üzerine Müdür Ceylani bir süreliğine makam koltuğuna kendisini oturtturarak gelecekte de bu makamlarda oturma dileklerinde bulundu. Ceylani, tebessüm ederek çocuklara kendisini ziyarete geldikleri için tekrar teşekkür etti ve en kısa zamanda istekte bulundukları yeni okul için Bakanlık ile temasa geçerek gerekli yazışmaları yapacağını belirtti. Çocuklarla samimi sohbetin ardından öğretmen ve öğrencilerine ikramda bulunduktan sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Yapılan ziyaretin ardından öğretmen ve öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Ceylani’nin yanından ayrıldı.