Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Bayram ve kulüp yönetimi, basınla bir araya geldi.

Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü, yeni yönetim kurulu olağanüstü kongresini gerçekleştirdikten sonra basın mensuplarına bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Bayram başkanlığında kulüp yöneticileri ile ilde görev yapan spor basını katıldı. Sohbet havasında geçen toplantı sonrası açıklamalarda bulunanan Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Bayram, basın ile ikinci kez bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek , basının; şehir için, kulüp için çok önemli olduğunu söyledi. Çok zor bir dönemde yönetime geldiklerini ve geleceğe yönelik önemli planlarının olduğunu ifade eden Bayram, “Yaptığımız çalışmalar sadece bizimle sınırlı kalmayacak. Herkese belirli görevler düşüyor. Özellikle ilde görev yapan basın mensuplarına çok görev düşüyor. Bizim basına ihtiyacımız var. Bu takım kentin takımıdır. Bu nedenle herkesin destek vermesi gerekiyor. Bu nedenle herkesten bu takım için destek bekliyoruz” dedi.

Pazar günü Balçova Yaşamspor ile oynanan maçta takımının oynadığı futbolu beğendiğini fakat sonuca gidemediklerini ifade eden Bayram, “Yönetin olarak ikinci maçımıza çıktık. 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık mücadele anlamında rakipten iyiydik. Gol için futbolcularımız çabaladılar, koştular, fakat gol yollarında son vuruşlarda etkisiz kaldılar. Maçın genelinde iyiydik. Çok net gol pozisyonları yakaladık ama olmayınca olmuyor” ifadelerini kullandı.

Hafta sonunda da son derece önemli bir deplasmanda oynayacaklarını vurgulayan Bayram, “Önümüzde oynayacağımız çok önemli bir Sandıklı Spor maçı var ve 6 puanlık bir maç. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak için çıakcağız” şeklinde konuştu.

‘‘FUTBOLCULARIN YAPTIĞI HAREKET DOĞRU DEĞİL’’

Bir gazetecinin geçen hafta oynanan maçta atılan gol sonrasında futbolcuların tribüne gelerek basına ‘Sus’ işareti yapmasını nasıl buluyor sunuz? sorusu üzerine Bayram, “ Tasip etmediğimiz bir olaydır. Tabiki doğru bulmuyoruz. Birden gelişen bir olaydı. Bizler kulüp yönetimi ve teknik ekip olarak gerekli uyarılarımızı yaptık. Böyle bir olayın tekrar yaşanmaması gerektiği yönünde uyarıda bulunduk’’ dedi.