TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor-Bergama Belediyespor maç biletlerinin 1 TL’den satışa sunulduğu belirtildi.

Pazartesi günü oynanacak olan zorlu Bergamaspor maçı öncesinde taraftarların desteğini almak isteyen Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi, maç biletlerini 5 TL’den 1 TL’ye indirildiğini belirtti.

Vanlı İşadamı Paşa Kurşunluoğlu tarafından verilen moral yemeğine katılan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban, sporun önemine değindi. Kentte sosyal alanların ve aktivitelerin kısıtlı olması nedeniyle gençliğin hiç istenmeyen eğilimlere yönelebildiğini vurgulayan Çoban, “Kentte gençlerimizin yaşadığı problemler var. Özellikle rakamsal olarak ifade etmekte çok zorlandığım madde bağımlısı gençlerimiz var. Bu açıdan Vanspor bir kere daha önem kazanıyor. Gençlerin spor aktivitelerine sevk edilmesi, sporun daha çekici hale getirilmesi ve sporun başarısı hem kentimizi motive ediyor, hem de gençlerimizi bu alana çekmek için bir enerji ortaya koyuyor. Esas enerjimizi sevk edeceğimiz yer spor, esas kentimizin gelip odaklayacağı yerde yine spordur. Çünkü sokakta zaman tüketmek yerine, istemediğimiz olumsuz yerlere kaymak yerine, kentimizin çok değerli bir kulübü var. Gençleri bu alana çekmek, bu açında çok önemlidir” dedi.

Pazartesi günü oynanacak olan zorlu Bergamaspor maçı öncesinde Van Büyükşehir Belediyespor’un bir morale ihtiyacı ihtiyacı olduğuna değinen Vanlı İşadamı Paşa Kurşunluoğlu ise, “Önemli bir maç öncesinde bir moral yemeği gerekiyordu. İş adamları olarak Van Büyükşehir Belediyespor’a destek verdiğimiz taktirde bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Her zaman takımımızı desteklememiz gerekiyor. Bunu tüm Vanlı işadamlarımız ve hemşerilerimziden bekliyoruz. Gelsinler hep birlikte takımımızı daha iyi yerlere götürelim” ifadelerini kullandı.

Pazar günü saat 13.00 da oynanması planlanan maçın Pazartesi saat 13.00’e ertelenmesinin ardından taraftarın ilgisini arttırabilmek adına maç bilet fiyatlarını 5 TL’den 1 TL’ye indirildiğini belirten Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Muhsin Bayram da, “Her zaman taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizler her zaman taraftarlarımızı, sahadaki 12. oyuncu olarak görüyoruz ve pazartesi günü oynanacak olan maçımıza da tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.