Van Çocuk Bahçesi Gündüz ve Bakım Kreşi’ndeki çocuklar, yılbaşına sayılı günler kala kutlamalara erken başladı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Çocuk Bahçesi Gündüz ve Bakım Kreşi Müdiresi Sema Acar, yılbaşı etkinlikleri çerçevesinde alışveriş merkezlerinde (AVM) yapılan değişiklikleri yerinde görmek amacıyla öğrencilere bilgilendirmelerde bulunduklarını belirterek, “Bu hafta yılbaşını öğrencilerimizle birlikte işledik. AVM’lerde yılbaşı nedeniyle yapılan değişiklikleri gözlemlemek ve öğrencilerimizin eğlenmelerini sağlamak amacıyla böyle bir gezi düzenledik. Onlarla beraber bugün çok güzel vakit geçirdik. Amacımız, öğrencilerimizin beraber eğlenmelerini sağlamaktır” dedi.

Öğrencilerle beraber yıl boyunca bu tür etkinliklerin düzenlendiğini ifade eden Acar, “Bizler ara ara zaten okulumuzda bu tür gezilerimizi yapıyoruz. Çeşitli gezi alanlarına gidiyoruz. Van Kalesi başta olmak üzere ilde bulunan ve özel yemek yapan yerlere gidiyoruz. Bunun yanında öğrencilerimizle birlikte Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir engelliler okulumuzu ziyaret ettik. Bu tür etkinliklerimiz sürekli devam edecektir” ifadelerini kullandı.

70 öğrenci ile birlikte geldiklerini, fakat gruplar halinde farklı AVM’lere gittiklerini dile getiren Acar, 2015 yılının herkese sağlık ve mutluluklar getirmesini diledi.

Oyun parkında vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayan minikler ise, çok eğlendiklerini söylediler.