Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Memduhoğlu ve Meclis Başkan Yardımcısı Metin Şevgin, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı’nı ziyaret etti.

Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Yöneticisi Rezzan Bayram tarafından karşılanan Enver Memduhoğlu ve Metin Şevgin, eğitim parkı ile ilgili bilgiler aldılar. Burada konuşan Rezzan Bayram, “Van Ticaret Borsası yönetiminin nazik ziyareti çocuklarımızı mutlu etti. Buraya gelen çocuklar, bizim en büyük hazinemizdir. Genelde Van’da merkezi olmayan okullarda okuyan, maddi anlamda durumu iyi olmayan, fakat başarılı, zeki, kişisel yeteneklerini ortaya koyarak bir sonuç elde eden, bunları yaparken mutlu olan, bizleri de mutlu eden pırıl pırıl çocuklarımız var. Onlara sağduyu, hoşgörü, kardeşlik duygularını tadarak, üretme, eğitim ve sosyal hayatta kendilerini gerçekleştirip farkındalıklarını ortaya çıkarmak istiyoruz” dedi.

Van Ticaret Borsası çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Memduhoğlu ve Şevgin, “Yapılan tüm çalışmaları ilgiyle takip ediyoruz. Kurum olarak yoğun bir çalışma dönemi içindeyiz, ancak hiçbir şey sosyal sorumluluklarımızı gerçekleştirmede bizleri yavaşlatamaz. Çünkü aynı zamanda sivil toplum kuruluşu kimliğimiz var ve bunu Van halkının, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın menfaatine dönük olarak kullanmamız gerekiyor. Burada öğrenci kardeşlerimizi ve sizleri ziyaret etmeye geldik. Bundan sonra yapacağınız çalışmalarınızda destek olacağımızı da ayrıca bilmenizi isteriz” dediler.

Ziyaret sonrası VANTB yöneticileri, bir araya geldikleri öğrencilere beraberinde getirdikleri temel kırtasiye gereçlerinden oluşan hediye paketlerini dağıttılar.