Aslen Çatak Köyünden olup Gazi Dükkan Mah. ikamet etmekte olan Ali Yıldırımer (66) vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Dağkonak Köyünden olup Larende Mah. ikamet etmekte olan Fadime Tunç (69) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup izmir'de ikamet etmekte olan Mehmet Pembeci (80) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Alişahane Mah. ikamet etmekte olan Mustafa Kılınç (85) vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mah. ikamet etmekte olan  Hülya Taşatan (55) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Beyazkent Mah. ikamet etmekte olan Tevhide Özgen (63) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Gündem Gazetesi olarak merhumelere ve merhumlara Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.