Türkiye Bayanlar Voleybol 3. liginde mücadele eden Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyespor’da, Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, ilk devreyi istedikleri gibi kapayamadıklarını, ancak ikinci yarıda ligin kendileri için yeni başlayacağını söyledi.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, açıklamalarda bulundu. Pasör ve 4 numara pozisyonunda oynayacak 2 oyuncu transfer etmek istediklerini belirten Karadeniz, “Oyuncu arayışlarımız sürüyor. Ancak aradığımız pasör ve 4 numara pozisyonlarında oyuncu bulamıyoruz. Kimse oyuncusunu vermek istemiyor. Şuana kadar Demet ve Pınar’ı kadromuza katabildik. Görüşmelerimiz taramalarımız sürüyor. takımımıza güç katacak 2 oyuncu daha kadromuza katacağız” dedi.

İlk devrede şanssız mağlubiyetler aldıklarına vurgu yapan Karadeniz, "Şuana kadar aldığımız yenilgiler hep tecrübesizliğimizden kaynaklı. Çok genç bir ekibiz. İyi başladığımız maçlardan ufak hatalarla kopuyoruz. Devre arasını iyi değerlendireceğiz. İkinci yarı bizim için lig yeni başlayacak. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Bunu başaracak güçte kadromuz var. Daha çok çalışarak bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.