"Kültür, Sanat ve Spor ile Tam Öğrenme Projesi" kapsamında Yalova İl Özel İdaresi’nin desteği ile temin edilen spor malzemeleri okullara törenle dağıtıldı.

Yalova’da başlatılan bağımlılıkla mücadele seferberliği kapsamında her öğrencinin en az bir spor dalında lisanslı eğitim almasının hedeflendiği "Kültür, Sanat ve Spor İle Tam Öğrenme Projesi" spor malzemeleri öğrencilere verildi. Organizasyonda AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ertan Şener de yer aldı.

Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, ”Her öğrenciyi kültür, sanat veya spor faaliyetleri ile buluşturmak için il genelinde öğrencilerimize yönelik anket düzenleyerek, bu faaliyetlerden hangisine meyilleri olduğunu tespit ettik. Farklı alanlarda faaliyetlerle öğrencilerimizi buluşturduk. Okullarımızdaki spor malzemesi eksikliği için İl Özel İdaresi’ne proje sunarak okullarımızda futboldan basketbola, badminton’dan masa tenisine kadar araç gereç ihtiyacımızı bildirdik. Bu ihtiyacımız İl Genel Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi ve 82 bin liralık spor malzemesi alımı gerçekleşti" dedi.