Şehir içi ya da şehir dışı yolculuklarınızda araçlarınızın bakımlı olması önemlidir. Düzenli olarak bakımları yapılan araçlarınızla her tür yolculuk esnasında sorun yaşama oranınız her zaman düşük olacaktır. Ancak tüm bakımlarını zamanında ve gerektiği şekilde yaptırmanıza rağmen bazı durumlarda dış etkenlere bağlı olarak ta sorunlar yaşayabilir ve yolculuklarınızı durdurmak zorunda kalabilirsiniz. Nasıl bir sorunla karşı karşıya kalıyor olursanız olun yapmanız gereken en güvenilir adım her zaman işinde uzman bir yol yardım firmasına ulaşmak olacaktır.

GKS Yol Yardım firması 7/24 hizmet vermektedir. Araçlarınızda yaşayacağınız her tür sorun ve profesyonel çözümler için iletişim bilgileri üzerinden firmaya ulaşabilirsiniz.

Güvenilir Ve Hızlı Çekici Hizmeti

Bakımları zamanında yapılmayan ya da bakımları yapılmış olsa dahi beklenmedik arızlara maruz kalan araçlarınızla olur olmaz zamanlarda yolda kalabilirsiniz. Bu tür durumlarda atacağınız en doğru ve en güvenilir adım çekici desteği ile araçlarınızı ilgili servislere ulaştırmak olacaktır. Araçlarınız yolda kaldığı anda yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerle yerinde yapacağınız müdahaleler daha farklı hasarların oluşmasına ve aracınızın tamir süresinin çok daha uzun sürmesine neden olabilir. Bu sorunlarla karşılaşmamak için aracınızı en güvenilir alanlarda yani ilgili servislerde baktırmalısınız. Bunun için de bir çekici desteği ile yolda kalan araçlarınızı en yakın servise ulaştırmalısınız.   

GKS Yol Yardım firması aracılığı ile günün her saatinde, Türkiye’nin neresinde olursanız olun çekici talebinde bulanabilirsiniz.  

En Yakın Lastikçi

Her tür yolculukta ya da araçlarınız park halindeyken en sık karşılaştığımız sorunlardan birisi de lastik patlamasıdır. Birçok dış etkenden kaynaklı lastik patlaması yaşanabilir. Her ne şekilde olursa olsun patlak lastiklere yola devam ediyor olmak can güvenliğiniz için çok sakıncalıdır. Can güvenliğinizle birlikte araçlarınızda jant vb. farklı hasarların oluşmaması için bir an önce lastik tamiri yaptırmanız ve yola öyle devam etmeniz gereklidir.

Lastik tamir işleri bu alanda uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. En yakın lastikçi arayışlarınız için GKS Yol Yardım’dan destek alabilirsiniz. Siz nerede olursanız olun, günün her saatinde bulunduğunuz konuma lastik tamiri için uzman bir ekip gelmektedir.