Erbir Yapı Açılır Cam Tavan Sistemlerimiz yaşam ve kullanım alanınızı genişleterek mekanlarınızda 4 mevsim konfor sağlar.
Açılır Cam Tavan Sistemlerimiz camın tüm şeffaf & saydamlığı ile gökyüzü ile bütünleşmesini sağlar.


Açılır Cam Tavan sistemleri motorlu, otomatik ve uzaktan kumandalı sistemler olup kullanımı rahat & basit sistemlerdir.
Erbir Yapı Açılır Cam Tavan Sistemleri Fonksiyoneldir, yaz ve kış aylarında kullanılabilen rahat, konforlu mekanlar yaratır.
Açılır Cam Tavan Sistemleri Estetiktir camın muhteşem görüntüsü ile ve adeta binanızın en başından beri bir parçasıymış hissi verir.

Erbir Yapı Açılır Cam Tavan Sistemleri Fonksiyoneldir ve Yaz ve kış aylarında kullanılabilen mekanlar yaratır, işletmelerinizde yer ve mekan kaybettirmez, işletmelerinizin her türlü hava koşullarında daima açık ve maksimum yer & mekan verimliliğini sağlar aynı zamanda Açılır Cam Tavan Estetiktir, adeta binanızın en başından beri bir parçasıymış hissi verir.


Erbir Yapı Açılır Cam Tavan Sistemleri olumsuz çevre koşullarını yaşam alanınızın dışında tutarken, gün ışığından azami faydalanmanızı, aynı zamanda emniyetinizi ve konforunuzu sağlar.


Açılır Cam Tavan Size mekanlarınızı tüm yıl kullanım imkanı sağlar, sistemler alüminyum taşıyıcılar ile oluşturulmakta olup mekanlarınızı uzun yıllar kullanım olanağı sağlayabilmektedir.Bir sefer yapacağınız yatırım maliyeti ile uzun seneler işletmelerinize fayda ve konfor sağlayabilirsiniz.
Erbir Yapı Açılır Cam Tavan Sistemlerimiz havalandırmaya ihtiyaç duyulan restaurant, cafe, havuz, teras ve alışveriş merkezleri & AVM çatı örtülerinde de kullanılabilmektedir.


Açılır Cam Tavan Sistemler

imizde Kaplama malzemesi olarak istenilen kalınlıklarda ISICAM malzeme kullanılmaktadır.
Açılır Cam Tavan Sistemlerimizde kullanılan Isı Cam,  Konfor ve Temperli + Lamine Cam olup yüksek nitelikli ve güvenlik özelliğindedir.
Erbir Yapı Açılır Cam Tavan  mekanınıza ve Size özel tasarım ve çözümler sunarak mekanızlarınızdan maksimum gün ışığı ile faydalanmanızı sağlar.
Her mekana ayrı çözüm ve öneriler ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için tasarım & projelendirme ve uygulama aşamalarında profesyonel hızlı ve tecrübeli ekiplerimiz ile dünyanın her yerine çalışmaktayız.