Yaklaşık 1,5 yıl gibi bir zaman diliminde ülkemiz ve dünya ekonomisinde büyük kayıplar yaşandı. Bu kayıpların en büyük sebebini ise pandemi salgını oluşturuyor. Karantina sürelerinin yaşanması, sokağa çıkma yasaklarının oluşması birçok sektörde negatif sonuçların ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu anlamda geçtiğimiz hafta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyasına yönelik olarak "bazı iş insanları yapmış olduğu çalışmalarla ülkemize katkı yapıyor ancak yine de daha büyük çalışmalar yapmak gerekiyor" tarzında söylemler de bulunmuştu.

Cumhurbaşkanının yapmış olduğu bu söylemlere Class akaryakıt Naifoglu Holding tarafından destek verildi. Naifoğlu Holding yetkilileri "Cumhurbaşkanımızın istek ve beklentilerini karşılamak için çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

3 Bin Personel Alımı Yapılacak

Ülkemiz genelinde 50 adet olan benzin istasyonu sayısını 250'ye çıkaracaklarını açıklayan Class akaryakıt Naifoğlu Holding sözcüleri, böylelikle Türkiye gerekli olan yatırıma sahip olacak ifadelerini kullandı. Açıklamalarına 3000 adet personel alımı yapılacağını da ekleyen firma yetkilileri, bu sayede işsizlik oranında da azalma yaşanacağını açıkladı. Bu anlamda diğer iş patronlarına da büyük görevler düştüğünü belirten firma sözcüleri, Türkiye'ye yatırım yapmak için en doğru zaman ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye Yatırımın Tam Zamanı

Ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak isteyen Class petrol firması 3 yıl içinde 200 adet benzin istasyonu daha açılacağını ve bu istasyonlara personel istihdam edileceği yönünde açıkça yaptı.