Avcılar İngiliz Kültür dil kursu Avcılar bölgesinde sizlere hizmet sunan en kaliteli dil kurslarından birisidir. Sunmuş olduğu kaliteli eğitim ve uygun fiyatlı hizmet ile bugün birçok öğrencinin yabancı dil sorunlarına en hızlı ve en etkin çözümleri sunmaktadır. Sizlerde kendiniz için iyi bir kurs merkezi arayışındaysanız Avcılar İngiliz Kültür kurs merkezimize uğrayabilir ve bizler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avcılar İngiliz Kültür olarak bizler Avrupa standartlarında bir eğitim hizmeti sunuyoruz. Tüm dil kurslarımız için açmış olduğumuz sınıflarda 4-13 kişi arasında bir mevcut oluşturuyoruz. Bu rakamlar en ideal sınıf mevcudu rakamlarıdır. Böylelikle kurs eğitmenlerinizle birebir verimli bir paylaşım ortamına sahip olmanızı sağlıyoruz.

Kurs merkezimizde görev alan eğitimcilerimizin tamamı bu alanda kariyer ve deneyim sahibi olan kişilerdir. Sizlerde kurs merkezimize gelebilir ve eğitmenlerimizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Kendilerinin eğitimleri, deneyimleri ve kariyer süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Ve yola çıkabileceğiniz eğitimcinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.

Avcılar İngiliz Kültür olarak sizlere en verimli eğitmenlerle birlikte kaliteli eğitim materyalleri sunuyoruz. Tüm eğitim materyallerimize hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Ve kurs süresi boyunca bu materyalleri eğitiminize destek olması amacı ile kullanabilirsiniz.

Eğer yüz yüze ders yapmak için gerekli imkanlarınız yoksa dilerseniz online eğitim fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz. Sizler için verilen özel online eğitim platforma bilgilerinizin geçerliliği 5 yıldır. 5 yıl boyunca istediğiniz her an canlı derslere katılabilirsiniz.  

İngilizce Kursu Kampanyaları

Avcılar İngiliz Kültür olarak sizlere her zaman en kaliteli hizmetleri en uygun fiyatlar üzerinden vermeyi hedefliyoruz. Bunun için bazı dönemlerde yapmış olduğumuz İngilizce kursu kampanyaları hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz. Bu kampanyalardan faydalanabilir ve uygun fiyatlarla etkin bir dil eğitimi alabilirsiniz.

Tüm kampanyalarımız belirli dönemlerde sizlerin çok daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için hazırlanmaktadır. Kampanya dahilinde alınan tüm eğitimlerimiz dünya standartlarında bir işleyişe sahiptir. % 100 öğrenme garantisi olan tüm eğitimlerimizi en uygun fiyatlarla alabilir ve kısa süreler içerisinde iyi düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip olabilirsiniz.