Karaman’ın ünlü işadamı İsmail Tayyar’ın kardeşi, Vehbi Tayyar’ın yeğeni, Abdullah(Merhum) ile Hatice Tayyar’ın oğlu Atilla ile Bayram ve Naziyre Temel’in kızı Aysenur düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Grand Otel’de düzenlenen törene, Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Milletvekili Av.Selman Oğuzhan Eser, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Eski Devlet Bakanlarından Ali Doğan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri, iş adamları, Tayyar ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin ailesi ve yakınları davetlileri kapıda tek tek karşıladı. Tören, yemek ikramı ile başladı. Aysenur ve Atilla çiftinin tören alanına girişiyle devam eden gecede, İmam Azam Camii Hatibi Mehmet Şimşek tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunup ve dua yapıldı. Duanın ardından nikah merasimine geçildi. Vali Fahri Meral, Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Eski Bakan Ali Doğan, İl Emniyet Müdürü Bayraktar şahitlik için sahnede yerlerini alırken, nikah memuru Ümit Özyurt genç çiftin bir ömür boyu mutluluğa evet cevabının alınması ardından, sanatçı Alişan sahne alarak düğün devam etti.

SÜRPRİZ SANATÇI ALİŞAN DÜĞÜNE DAMGA VURDU

Baştan sona kusursuz geçen Aysenur ve Atilla çiftinin düğün töreninde davetliler eğlenceli dakikalar geçirirken, sahneye çıkan sürpriz sanatçı Alişan gösterdiği büyük performansla geceye renk kattı. Sanatçı Alişan, birbirinden güzel şarkı ve türkülerini genç çifte ve davetlilere uzun süre icra etti. İcrasını ara ara masalardaki misafirlerin ve gelinle damadın yanında yapan sanatçı, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede minik misafirleri, damadın akraba ve arkadaşlarını da unutmayıp sahneye davet eden Alişan,  hareketli oyun havalarıyla geceye renk kattı.

Misafirler genç çifti tebrik ederek salondan ayrıldılar.

Karaman Gündem Ailesi olarak çiçeği burnunda çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.