ŞEKER, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ailenin temel direği babalarımızın babalar gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Baba, ailesi için her türlü sıkıntıya, zorluğa göğüs gererek, ailesinin ve çocuklarının huzuru ve mutluluğunu kendi huzur ve mutluluğunun üstünde tutan, sevginin, özverinin ve güvenin sembolüdürler.

Babalarımız, her türlü derdimizi, neşemizi, hüznümüzü ve mutluluğumuzu paylaştığımız en iyi ve en yakın arkadaşımız, sırtımızı yasladığımız güçlü çınarlarımızdır.

 Babalarımız; varlığı daima yüreğimizi ısıtan, mutluluk ve güven veren, iyi bir yaşam sürmek için bize hayatı öğreten ilk öğretmenimiz, yaşlandıkça ve baba oldukça değerlerini ve fedakârlıklarını daha iyi anladığımız rol modelimiz ve kahramanlarımızdır.

Anne ve babalarımız; hayatımızın en kıymetlileridir, vazgeçilmezlerimizdir. Cenab-ı Allah (C.C.), Kuran-ı Kerim’in birçok ayetinde, anaya babaya iyilik ve itaat edilmesini emretmiş ve onlara “öf” bile denilmesini yasaklamıştır.

Üzerimizde büyük hakları olan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın en önemli görevidir.

Ayrıca bu anlamlı günde anne ve babasız büyümek zorunda kalan öksüz ve yetimlerimize sahip çıkarak onların başını okşamak ve onlarında yüzlerinin güldürülmesi büyük önem arzetmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamalarını temenni eder, vefat eden tüm babalarımıza da Yüce Allah'tan (C.C) rahmet diliyorum.“ dedi.