Günlük kiralık ev dendiğinde akıllara gelen görüntüler gerçekten iç karartıcı olabiliyor, sektörde bu gibi can sıkan mekanların aksine tamamen düzenli, temiz ve profesyonel iş ekibine sahip bir firma olarak günlük kiralık ev konusundaki algıyı yıkarak baştan oluşturacağız. Misafirlerimizin iş seyahati veya İstanbul gezilerini en konforlu hale getirmek amacıyla uygun fiyatlı, kaliteli eşyalar kullanılmış ve temiz günlük kiralık evlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Kendi evinizin konforunu yaşayabileceğiniz rahat, kaliteli ve temiz evlerimizde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü beyaz eşya ve mutfak ürünleri bulunmaktadır. Günün her saatinde üzerinizdeki yorgunluğu atabileceğiniz sıcak suyumuz, kullanabileceğiniz sizlere özel tek kullanımlık şampuan ve sabunlar bulunmaktadır. Nevresimlerimiz her müşteriden sonra toplanıp temizlenip yeni müşteriye özel olarak hazırlanmaktadır. Her müşteriye özel havlu takımları ve yedek havlular bulundurularak müşterilerin her ihtiyaçları düşünülmüştür. Banyolarımızda kullanabileceğiniz cilt bakım ürünleri ile üzerinizdeki günün verdiği kirliliği rahatlığa çevirebilirsiniz.

Beylikdüzü günlük kiralık evler olarak mutfaklarımızda her ihtiyaç düşünülerek konulmuş ürünlerimiz ve makinelerimiz ile kendi evinizin mutfağından hiç ayrı kalmayacaksınız, dilerseniz yemeklerinizi dışardan yiyebileceğiniz gibi, dilerseniz de kendi yemeklerinizi pişirebileceğiniz ocağımız ve fırınımızı kullanarak kendi damak tadınıza uygun yemeklerinizi pişirebilir yiyebilirsiniz. Dilerseniz de mutfaklarımızda bulunan su ısıtıcısını, çay, kahve ve şekeri kullanarak içeceğinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Günlük kiralık evlerimize koyduğumuz bütün ürünler A kalite olup, tamamen lüks eşyalarla donatılmıştır, dilerseniz içerisinde uydu yayınlarının tümünü bulunduran plazma TV ile haberleri ve içerikleri takip edebilir, dilerseniz de sınırsız ve hızlı olan Wİ-Fİ hizmetimizi kullanarak içeriklere ulaşabilirsiniz.

Evlerimizin dahilinde bulunan soğuk kış günlerinde içeriyi ısıtacak olan kombi ile sıcak yaz günlerinde ise içeriyi serinletecek olan klima ile dilediğiniz sıcaklıkta dairelerimizde oturabilirsiniz.

Evlerimizde kendiniz temizlik yapmanız gereken durumlar oluştuğunda, evlerimizde tüm temizlik malzemeleri bulunduğundan hemen ihtiyacınızı görebilir kendi eviniz gibi temiz tutabilirsiniz.

Tüm bu sunduğumuz hizmetleri en uygun fiyata ve en kolay şekilde bulabilmek için gunlukkiralikevbeylikduzu.com internet adresimizdeki telefon numaramızdan ve adresimizden bize günün her saati ulaşabilir, hizmetler hakkında bilgi alabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz.