Kurumuş ve matlaşmış bir cilt görünümü yaygın bir cilt problemidir. En yağlı ciltlerde bile belirli dönemlerde, özellikle bahar aylarında ciltte kuruma ve matlaşma problemleri görülür. Cildin matlaşması, solgun ve cansız görünmesi cildinizin neme, vitamin ve minerallere ihtiyacı olduğunun göstergesidir. Eğer mat ve yorgun görünen bir cilde sahipseniz derinlemesine bir bakıma ihtiyacınız var demektir. Ancak merak etmeyin, C vitamini serumu ile cilt problemlerinizden kurtulabilir, canlı, aydınlık ve ferah bir cilde kavuşabilirsiniz.

C Vitamini Serumunun Cilde Etkileri

C vitamini serumu cilde derinlemesine bir bakım sunar. Başta mat ve cansız görünümü gidermekle birlikte pek çok cilt problemini de ortadan kaldırır.

C Vitamini asidik yapısı sayesinde cildinizi ölü deriden, kir ve makyaj kalıntılarından arındırır. Cildinizin yenilenmesini sağlar. Bu sayede canlı ve aydınlık bir cilde kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda içerisindeki vitaminler ve asitler sayesinde ciltteki renk eşitsizlikleri, lekeler, kızarıklıklar da onarılır. C vitamini ile yenilenen cildi besleyerek sarkma ve kırışıkları yok eder, gergin ve sıkı bir görünüm sağlar. Yüzünüzde ve tüm vücudunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulaması sadece dakikalar alan C vitamini serumu ile ideal cildinize kavuşabilir, cilt problemlerinize veda edebilirsiniz.

C Vitamini Serumu Kullanımı

C vitamini serumunun hızlı ve etkili sonuç vermesi için düzenli olarak kullanılması önerilir. Düzenli kullanımda kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Uygulamadan hemen sonra cildinizdeki ipeksi hissi fark edeceksiniz. C vitamini serumunun kullanımı oldukça kolaydır. Cildinizi bol su veya tonikle temizledikten sonra birkaç damla damlatın. Parmak uçlarınızla cildinize masaj yaparak dağıtın. Masaj yaparken dairesel hareketlerle yapmayı unutmayın. Cildinizi aşağıya doğru çekecek hareketler yapmadığınızdan emin olun. Tüm cilt uygulamalarınızda yukarı doğru veya dairesel hareketlerle ürün uygulayarak cildinizde oluşacak sarkma ve kırışıklıkları önleyebilirsiniz. Cildinize serumu iyice yedirdikten sonra dahi yüzünüzü yıkamayın. En az 1 saat ürünün cildinizde kalmasına izin verin. Bu sayede tamamen deri altına nüfuz etmesini sağlayabilirsiniz. Serumun etkisini arttırmak için masaj aletleri veya dermaroller kullanabilirsiniz. Hemen alacağınız C Vitamini serumu ile genç, canlı ve fresh bir cilde kavuşun.