Ev bizim yaşam alanımızdır. Yaşam alanının güzelliği içimizi açar ve içinde mutlu olmamızı sağlar. Klasik dekorasyon yerine dekorasyonda yeni dönem değişiklikleri ile evinizi çok daha güzel bir mekâna çevirebilirsiniz. Küçük dahi odalara sahip olsanız da bu yeni dekorasyonlar ile evinizin havasını bir anda değiştirirsiniz. Kendinize göre yaptığınız bu dekorlarla evinizin görünüşü değişir.

Tablolar Eviniz İçin Önemli Farklılıktır

Her evin bir ruhu vardır. Siz kendi evinize kendinizden bir şeyler katmak istiyorsanız bunu duvarın aksesuarı tablolar ile gerçekleştirebilirsiniz. Dekorasyonda yeni dönem algısının değişmez unsuru olan tablolar evinize renk katar. Duvarınızı süsleyeceğiniz tablo sayesinde evinizi bir anda modern bir havaya getirebilirsiniz. Bir arada hepsini kullanabilir ya da simetrik bir bakış açısı ile tablolarınızı duvara asabilirsiniz. Astığınız tablolar ise led aydınlatma ile canlı ve ilgi çekici hale gelebilir. Özellikle geniş olmayan duvarlarda bu led aydınlatmaları daha da tercih edilebilir.

 Bu özelliklerin yanında duvarınıza ekleyeceğiniz bir raf veya kitaplık görünüşünü modern bir hale getirir. Aksesuar olarak kullanacağınız objeleri bu raflara koyarak odanızın ölü havasını atmış olursunuz.

Küçük Salonlar için Dekorasyon Önerileri

Bazı insanlar için dekorasyon küçük odalarda gerçekleştirmek çok zor sanılır oysa yapılan yenilikler ile bu küçük mekânlarınız oldukça ferah bir görünüme erişebilir. Oluşturacağınız küçük yenilikler ile dekorasyonda yeni dönem sağlamış olursunuz. Bu ufak çaplı yenilikler neler olabileceğinden aşağıda bahsettik;

  • Küçük odanızda daha az yer kaplayacak olan L tipi koltuklar kesinlikle daha geniş görünüm elde ederisiniz.
  • Küçük odanızda ferah bir görünümün olması için açık renkleri tercih edebilirsiniz. Koyu renkler daha basık görünüm sağlar.
  • Doğru aydınlatma boğuk görünümü engeller.
  • Duvarlarda kullanacağınız ayna aksesuarı odanızın geniş gözükmesini sağlar.
  • Çok yönlü eşya tercihi odanız için daha toplu durmasını da sağlar.

Bahçeleriniz için Modern Dekorasyon Önerileri

Bahçeniz yaşam alanında doğa ile buluşabileceğiniz küçük mekânlardır. Çiçeklerinizi seramik saksılarda yetiştirerek bu yeşil ve renkli görünümü daha da güzel hale getirilebilir. Bahçeniz küçükse askı saksılar daha hoş bir görünümün ve geniş görünümün oluşmasını sağlar.

https://www.uzmanevim.com/dekorasyon/

https://www.uzmanevim.com/