Bu yazımızda belki de Instagram'da Türk muhafazakar fenomenler arasında en çok takipçisi olan Ebru Sever Türk kimdir sizlere tanıttıktan sonra kombinlerine ve tarzına yer vereceğiz. Instagram'da bu yazıyı yayınladığım tarih itibari ile 782 bin takipçisi olan ünlü sosyal medya fenomeninin Youtube'da kanalı da bulunmaktadır, fakat aktif olarak kullanmamaktadır.  

Ebru Sever Türk Kimdir

  Rize doğumlu olan güzel sosyal medya fenomeni 6 Haziran 1976 yılında doğmuştur. Evli ve bir çocuk annesi olan sosyal medya fenomeninin “EVA by Ebru Sever Türk” adında bir markası bulunmaktadır. 2-3 yıl boyunca sosyal medya hesabından satış yapmıştır daha sonrasında ise sosyal medyadan ürün satışını bırakıp instagram da influencer olarak yoluna devam etmektedir.  

Ebru Sever Türk Kombinleri

  Genel olarak ünlü sosyal medya fenomeninin etek kombinleri, abiye kombinleri çok beğeniliyor. Tarzına biraz değinecek olursa pilili, floşlu ekoseli etekleri çok tercih eden ünlü fenomen uzun abiye modelleri de beğeni ile takip ediliyor. Renk olarak genelde pastel renkleri kullanan ünlü muhafazkar Instagram fenomeni, baharlık kombinler de kahverengi tonları ön plana çıkarmaktadır.    

Youtube kanalında henüz 3 video olan Ebru Sever Türk'ün kendisini tanıttığı videoya ve diğer gezi videolarına Youtube kanalından ulaşabilirsiniz. Sizler kendi tarzından seçmiş olduğum bir kaç görseli paylaşacağım. Ayrıca diğer Instagram fenomenlerini verdiğim Kim Kimdir Bölümünden bir çok farklı sosyal medya fenomeninin hayat hikayelerine ve tarzına ulaşabilirsiniz. Kim Kimdir kategorimizden aşağıda ki Instagram'ın muhafazakar fenomenlerine ulaşabilirsiniz.  

  • Aslı Afşaroğlu
  • Rümeysa Yağcı
  • Rabia Sena Sever
  • Kuaybe Gider Kimdir

  Özellikle genç tesettürlüler için kendi tarzlarını belirlemeleri açısından bu isimlerin tarz ve oluşturduğu kombinler gerçekten faydalıdır. Bazen giydiği kıyafetleri nereden aldıklarına dair de post paylaşan instagram fenomenleri bazen ise şal bağlama videoları yayınlamaktadır. Bu içeriğimi beğendiyseniz eğer aşağıdaki sitemizden profesyonel konusundan uzman yazarlarımız tarafından hazırlanmaktadır. Sitemizde dekorasyon, moda, makyaj, sağlık, cinsellik kategorilerimizin yanı sıra Tik Tok fenomenlerini tanıttığımız ve sevilen fenomenlerin kombinleri yayınladığımız konulara ulaşabilirsiniz. https://www.tesetturgiyim.org/