Cubicle sistemler birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Cubicle sözlük anlamı hücre demektir. Ve inşaat ve yapı alanına uyarlanan Cubicle sistemler geniş alanlarda yapılan bölümlendirmeler ve hücrelendirmeler olarak bilinmektedir.

Ocak Cubicle firması olarak uzun yıllardır bu alanda üretim yapıyoruz. Her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik en uygun fiyatlı ve en kaliteli çalışmaları firmamızdan tein edebilirsiniz. Sizlerde web sayfamız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Site içreğinde yer alan tüm çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Kendi taleplerinizle ilgili olarak daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi alabilmek için iletişim bilgileri üzerinde bizlere ulaşabilirsiniz. Firma yetkililerimiz sizlere çok daha sağlıklı ve detaylı bilgi verecektir.

Cubicle sistemler ile ilgili fiyatlandırma çalışmaları yapılırken projelere bağlı olarak belirlenmektedir. Eğer elinizde sistemlerin kurulacağı alanla ilgili bir proje varsa bu pejo üzerinden direk olarak fiyatlandırma yapabilirsiniz. Ya da bir proje yoksa bu konuda uzmanlarımız sizler için bir proje çalışması yapacaktır. Ve bu proje çalışmasına bağlı olarak fiyat teklifleri oluşturulmaktadır.

Kompakt Laminat olarak ta bilinen cubicle sistemler diğer alternatif ürünlere göre en uygun maliyetli ürünlerdir. Çok uzun yıllar güvenle ve sağlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler için bizlere ulaşabilirsiniz.

Cubicle Sistemlerin Özellikleri Nelerdir?

Cubicle sistemler sahip olduğu birçok güzel özellik sayesinde yapı ve inşaat alanında sıklıkla kullanılmaktadır. Cubicle malzemesi Kraft kağıda uygulanan yüksek basınç ve yüksek ısı ile elde edilmektedir. Bu üretim süreci sayesinde içerisinde hiçbir mikroorganizma barındırmadığı için çok sağlıklıdır. Bu nedenle hijyenin en önemli olduğu alanlarda güvenle kullanılmaktadır. Laboratuvar vb. alanlarda tercih edilen bu sistem aynı zamanda su ve rutubete karşı dayanıklıdır. Bundan dolayı da wc kabin, duş kabin ve soyunma alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir.