Ersağ markası sağlıklı ve ekonomik ev temizliği ve kozmetik ürünleri satan bir kuruluştur. Üretimini ve dağıtımını firma kendi bünyesinde yapmaktadır. Temizlik ve kişisel bakım ürünleri ile hem doğayı hem de insanları korumayı amaçlamaktadır. Çocuklara daha temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak adına çalışmalar yürüten Ersağ hızlı üyelik sitesi üzerinden hareket etmektedir.

Müşteri potansiyeli ışığı altında hızla büyümekte ve gelişmektedir. Kendini geliştirmesinde müşteri yani üyelerinin payı büyüktür. Asıl amacı ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyayı daha yaşanabilir hale getirmektir. Bunu da doğal içerikli ürünler sayesinde gerçekleştirmektedir. Özellikle temizlik ürünlerinin ne kadar kimyasal içerdiği bir gerçek, buna çözüm olabilmesi için doğal içerikli ürünler sunar.

Üyelik Sistemi Aşamaları

Ersağ üyelik için yapılması gereken şey çok basittir. Öncelikle web sitesinde bulunan üyelik formunun doldurulması gerekir. Bu formu 18 yaş üstü olan herkes doldurabilir. Üyelik tamamen ücretsizdir. Üstelik her ay sipariş verme zorunluluğu da bulunmuyor. Sadece ilk üye olduğunuz zaman en az 100 TL tutarında bir alışveriş yapmanız gerekiyor.

Bu siparişler sonucunda 1 hediye ürün çekilişine katılabilirsiniz. Eğer 200 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız da 3 hediye ürün alabilirsiniz. Markanın sağladığı bir diğer avantaj ise her ay 5 hediye ürün kampanyası bulunmaktadır. Ersağ üye ol aşamasından sonra sıklıkla hediye ürün kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Kampanyalı ürünlerden faydalanmak ve fırsatlardan yararlanmak için Ersağ hızlı üyelik sitesinden hizmet alabilirsiniz.