Tesettür kombin yaparken dikkat edilmesi gerekenler öncelikli olarak herkesin kendi vücut tarzına uygun şekilde giyinmesidir. Bu nedenle kombin yapmadan önce hangi tarzın size daha uygun olduğuna karar vermeniz gerekmektedir.

Tesettür kombin yapılırken aynı zamanda renk seçimleri de önemli olmaktadır. Birbirini tamamlayan renklerden seçim yapılması, tercih edilen kıyafetlerin de daha gösterişli durmasını sağlayacaktır. Tesettür kombini yapmakta zorlananlar için en etkili alternatifler ise ikili takımlar ya da tek parça olarak kullanılabilecek elbiselerdir. Bu parçaların iddialı bir aksesuar ve şal ile kullanılması halinde pek çok kombine göre daha özgün bir tarz oluşturacağı bilinmektedir.

Tesettür Giyimde İkili Takımlar

Tesettür giyimde ikili takımlar hem şık hem de spor giyinmeyi sevenler için oldukça doğru bir seçim olarak bilinmektedir. Rahatlığından ödün vermeyen fakat şık giyinmeyi de sevenler için bu yazın trendi olan ikili takımlar sonbahar aylarında da yeni kumaş türleri ile tercih edilmeye devam etmektedir.

Tesettür takım modelleri içerisinde etekli ya da pantolonlu olmak üzere farklı tarz ürünler bulunmaktadır. Etekli takımlar daha şık modellerden oluşurken pantolonlu takımlar eşofman olarak da kullanılabilmektedir.

Tesettürde Yeni Moda Eşofman Takımları

Tesettür giyim ürünleri içerisinde yer alan tesettür eşofman takımı modelleri ile günlük giyim daha şık bir hale getirilirken aynı zamanda spor giyime de yeni bir soluk getirilmiştir. Bu sayede en rahat günlerde bile şık giyim seçenekleri tercih edilebilmektedir.

Tesettür eşofman takım modelleri taşlı ya da dantelli modelleri ile desteklendiğinde klasik bir kombinin yerine çok daha özgün bir model olarak tercih edilebilmekte olup, kişilerin kendi beğenileri ve tercihleri doğrultusunda farklı zaman dilimlerinde de rahatlıkla kullanılabilecek ürünler arasında yer almaktadır.

Tüm kombin önerilerinin yanı sıra tesettür gömlek ürünleri de bol tasarımda üretilmiş olan pantolon, etek ve eşofman takımları ile rahat şekilde kombin yapabileceğin ürünler arasında yer almakta. Tesettür gömlek modelleri arasında her mevsime uygun yazlık, kışlık birçok ürüne ulaşmanız mümkün. Ürün seçiminden önce ürünün kullanılacağı mevsime dikkat etmeniz, bu mevsime göre ürün kumaşının nasıl olacağı, nasıl yapıda olacağı gibi konulara dikkat etmeniz önemli noktalar arasında yer almakta. Gömlek, eşofman ya da kombin önerileri için elizamoda resmi internet sitesinin blog kısmından tavsiye ve bilgilere ulaşabileceğiniz gibi alışveriş bölümlerinden de ilgili ürünlere sahip olabilirsiniz, aşağıda bazı örnek modelleri görüntüleyebilirsiniz.