Tasarruf 24 Yazılım Sistemi Nedir?

Tasarruf 24, Evim adıyla bilinen tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemi sektörüne hizmet sağlamak amacıyla geliştirilmiş ileri teknolojili bir yazılımdır. Bu yazılım bir Evim CRM sistemi hizmetidir ve iş yönetimi, satış pazarlama, finans & muhasebe gibi alanlarda çözümler sağlar.

Tasarruf 24, Arge 24 firmasının yenilikçi ve dinamik çalışma anlayışı ile hayata geçirdiği bir yazılımdır. Bu yazılım, evim sektörüne hizmet vermesi ve değer katması amacıyla farklı modüller ile geliştirilmiştir. Tasarruf 24, iş yönetim hızınızı artırarak rakip firmalara fark atma şansını sizlere sunar. Personellerinizin ve iş yerinizin daha verimli çalışmasını sağlayan bu sistem, müşterilerinize kaliteli hizmet sağlamanıza yardımcı olur.

Tasarruf 24 Yazılım Sisteminin Sunduğu Hizmetler

Tasarruf 24 yazılımının asıl amacı sisteminizin hız ve verimliliğini artırarak zaman tasarrufu sağlamaktır. Bu sayede müşterilere daha fazla zaman ayırabilir ve onların memnuniyetinizi artırabilirsiniz. Tasarruf 24 yazılımının iş süreçlerinin yönetimiyle ilgili sağladığı birçok avantaj vardır. Evim CRM Sistemi içerisindeki tüm hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • Satış pazarlama yönetimi
  • Operasyon yönetimi
  • Finans & muhasebe yönetimi
  • Firma tanımları yönetimi
  • Sistem yönetimi
  • Hesaplama
  • Takvim yönetimi
  • İ-şube / Mobil App
  • Ekstra hizmetler

Bu hizmetlerin yanında Tasarruf 24 yazılımı daha kullanılabilir ve etkin olabilmesi için sürekli olarak güncellenir. Arge 24 firması, kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışarak hata ve problem giderme konularında da destek sağlar. Ayrıca performans hızını artırma ve güncelleme fikirlerinize hızlı bir şekilde dönüş sağlar.

Tasarruf 24 Sisteminin Başvurusu

Evim CRM Sistemi, yazılım sektöründe uzun yıllardır var olan Arge 24 firması tarafından geliştirilmiş ileri teknolojili bir sistemdir. Bu sistemin kullanımı, Evim sektöründe her geçen gün artmaktadır. Siz de rakiplerinize fark atmak ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamak için Tasarruf 24 sistemine başvuruda bulunabilirsiniz.

Tasarruf 24 yazılımına başvuru için tek yapmanız gereken firmayı telefon numaralarından arayarak danışmanlar ile görüşmektir. Ayrıca web sayfasında yer alan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu işlemden sonra alanında uzman çalışanlar sizlere dönüş sağlayacak ve gerekli bilgileri verecektir.