İstanbul Ümraniye’de yer alan firma, müşterilerine geniş seçenekler ve cazip fiyatlarla hizmet sunuyor. İşletme sunduğu pek çok hizmet ile adından söz ettirmeye devam ederken, çeşitli marka ve özellikteki boya çeşitleri ile de müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunuyor. İmes isonem bayisi olarak, müşterilerine farklı çeşitlerde boya satışını gerçekleştiriyor.

Sektördeki varlığını başarılı satış politikalarına ve kesintisiz hizmet anlayışına borçlu olan firma, polisan, filli boya ve isonem gibi çeşitli boya markalarına ev sahipliği yapıyor. İster iç cephe isterse de dış cephe kullanımına ve daha birçok çeşitli boya yelpazesine sahip olan işletme, bu ürün portföyünü genişletmeye devam etmektedir.

Geniş Ürün Yelpazesi ve Kaliteli Hizmet

İstanbul yapı market sektöründe yılları aşkın deneyimi ve sayısız mutlu müşteriye sahip olan işletme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapı market dendiğinde, akla gelen birçok ürünü müşterilerine sunarak her zaman doğru ve kaliteli satış süreçlerine imza atıyor. İmes polisan ürünlerini en kaliteli ve uygun fiyatlı bulabileceğiniz işletme olma özelliğini taşıyor.

Farklı cepheler için kullanmak üzere farklı yapılarda ve markalardaki boya ürünlerini ve çeşitlerini mağazadan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak hizmetler sunan bir işletme olarak, yapı market sektöründe başarılarına ara vermeden yenilerini eklemeye devam ediyor.

İstanbul Yapı Market Boya Satıcıları

Firma İstanbul’daki hırdavat ve yapı market sektörüne yeni bir boyut kazandırarak pek çok hizmetin yanı sıra boya satışlarını da istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Pek çok markaya ait yüksek kalitede ürünler satarak İmes filli boya bayisi olma özelliğini de taşıyor. Dolayısıyla filli boya markasının pek çok ürünü işletmede satılıyor.

Firma her zaman doğru satışları, kendilerine gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiriyor. İmes şarjlı el aletleri de bulunmaktadır. Bu sayede de birçok müşterinin memnuniyetini kazanarak, onları kalıcı birer müşteri haline getirmek adına elinden geleni yapıyor. İhtiyaç duyduğunuz alanlarda boya ve boya malzemelerini satın almak için dürüst yöntemlerle satış yapan bir firma tercih etmek isterseniz, firmayla iletişime geçebilirsiniz.